Om ASA100

VELKOMMEN TIL ASA100.DK. Tilbage til datiden i nutid.

 

Om ASA100.DK

ASA100 en hyldest til fotografiet.

Oprindelig var planen, at ASA100 kun skulle være for mine analog billeder og intet digitalt. Den plan kommer ikke til at holde, men jeg håber stadig at det meste herinde bliver analog (efterhånden som jeg får scannet). Når der bliver tid, kommer der også noget om udstyr, film og kurser.

ASA100.DK var også min mulighed for at dele mine billeder, altså at andre kunne se dem. Jeg bruger også Facebook, Instagram osv. men jeg er egentlig ikke afhængig af "likes", eller små hjerter, opadvendte tommelfingre og hvad man ellers kan rage til sig. Herinde kan jeg selv styre hvem der bruger mine billeder og lave mine egne gallerier, og "DU" vælger selv aktivt at kigge med.

Men, har du ris, ros eller røghatte... så skriv endelig.

Brug "Kontakt" nederst i menuen til venstre.

Er du blevet skudt på?

 

Jeg tager absolut ikke billeder for at genere nogen.

Er du blevet skudt på, har du muligheden for at se billedet/billederne du er med på ved at kigge i galleriet under "nye billeder". Billederne i dette galeri er uredigerede og grovsorterede og kan dermed være langt fra det færdige resultat. Rettighederne til billedet, tilhører ASA100.dk og jeg forsøger at overholde alle love og regler omkring fotografi i det offentlige rum.

 

Skulle du finde et billede (du er med på) som er stødende, upassende eller afslører dig på et sted du efter en 3' persons mening, ikke burde befinde dig, så skriv endelig til mig. Brug kontakt formularen.

Er du på et billede, som du mener skal hænge hjemme i stuen eller på en nær slægnings natbord, bruger du samme formular :-)

 

 

Copyright © All Rights Reserved ASA100.dk 2017